Gemuruh Seks Malam Pertama

Memang fobia apabila memikirkan mengenai seks malam pertama. Ia seolah-olah sesuatu yang paling mustahak untuk menentukan masa depan kedua-dua pasangan.

Hubungan seksual bukan satu pertarungan, apatah lagi sebagai penentu kehidupan. Ia adalah aspek fizikal hubungan kemesraan yang terjalin antara dua insan yang cukup mesra dan intim.

Melalui hubungan ini kedua dua insan itu dapat mencurahkan perasaan kasih sayang dan syahwat melalui sentuhan erotik yang akan memberikan mereka keyakinan kepada hubungan mereka.

Proses interaksi fizikal semula jadi iaitu lelaki akan terangsang apabila dia mula melakukan sentuhan fizikal kepada isteri. Seterusnya akan berlaku ereksi dan bersedia untuk meneruskan sentuhan yang lebih intim kepada pasangannya.


Rahsia Malam Pengantin. Keterangan lanjut, sila klik sini.

Dalam masa yang sama isteri akan terangsang dengan sentuhan intim yang dilakukan kepadanya dan dia akan dapati anggota sulitnya mengembang dan mungkin bahagian antara bibir lembap yang menandakan hubungan penetratif seksual boleh dilakukan.

Isteri yang takut akan mendapati rasa terangsang tadi terbantut dan faraj menjadi kering. Keadaan ini dikenali sebagai mati putik malam pertama.

Jika hubungan penetratif dilakukan juga, isteri itu akan terasa sakit. Mungkin jika mahu teruskan juga, si suami boleh menggunakan jeli pelicin dan apabila isteri berasa selesa atau tidak sakit seperti yang dijangkakan, dia akan mula yakin dan tidak akan keberatan untuk melakukan hubungan seksual penetratif pada bila-bila masa.

Lelaki yang fobia kerana gementar atau akibat situasi yang berlaku yang mana pasangan isteri panik, akan juga mengalami kegagalan untuk mengekalkan ereksinya kerana dalam keadaan itu, homon adrenalin keluar dan merencatkan perjalanan darah ke dalam zakar. Maka dia akan mengalami mati pucuk sekunder atau mati pucuk malam pertama.

Jangan fikirkankan sangat perkara itu. Paling mustahak cuba berkerjasama.

~ Dr Ismail ThambyKamasutra Bergambar Melayu, sila klik sini


Pancutkan Isteri Anda. Keterangan lanjut, sila klik sini.


Seni Ciuman. Keterangan lanjut, sila klik sini.Ranking: 5

{ 2 Komen... read them below or add one }

Tanpa Nama berkata...

Jgnlah gemuruh sgt...relax je...Insyaallah semuanye berjalan lancar..lgpun,,,benda da ade d dpn mata...


10/07/2009 8:34 PTG
Tanpa Nama berkata...

just do ur best...


10/22/2009 8:35 PTG

Catat Ulasan

 
© Kamar Suami Isteri | All Rights Reserved